Douxo® Pyo Hab kutyáknak és macskáknak

Bőrgyógyászat

A bőr fertőtlenítésére és az irritált bőr megnyugtatására.

Fl-Douxo-Poy-Soin Mousse 200ml-SE

A Douxo® Pyo a kutyák és macskák különböző oktanú bőrbetegségeinek, így pl. felületes és mély pyoderma, egyéb bakteriális és gombás felülfertőződések kiegészítő kezelésére szolgál. A pro-ceramid fitoszfingozin segíti a bőr saját védekező rendszerének helyreállítását valamint megnyugtatja az irritált bőrt.

Összetétel: Fitoszfingozin-szaliciloil, klimbazol, klórhexidin-diglükonát oldat. A termék parabénmentes.

Alkalmazás: Külsőleges alkalmazásra. Használat előtt felrázandó. A habot száraz bundán kell alkalmazni. Kisebb (1-2 nyomásnyi) mennyiséget a tenyérbe nyomva alaposan bele kell masszírozni a szőrzetbe, hogy eljusson egészen a bőrig. Ügyelni kell, hogy ne kerüljön a hab a szem és a száj környékére. Nem szabad leöblíteni, hagyni kell megszáradni. Javasolt mennyiség: kistestű kutyáknak (<5 kg) és macskáknak 1 nyomás/kg; 5 kg feletti kutyáknak 1 nyomás/2 kg. Hosszú szőrű kutyák esetében dupla adag használata javasolt. Alkalmazást követően a bundát át lehet kefélni, hogy újra fényes legyen.

Alkalmazása háromnaponként javasolt. A hab (mousse) a Douxo® Pyo Samponnal együtt is használható a következő ajánlás szerint.:

Douxo calm sampon és mousse adagolás
A készítmény termékismertetőjének megtekintéséhez katt ide.

További részletes információkért keresd fel termékoldalunkat a www.douxo.hu-n.

Termék megosztása:
  • Facebook Icon
  • Twitter Icon
  • Google Plus Icon
További cikkek