Cicagazdiknak is tartogat meglepetéseket az idei Black Friday

A Petissimonál idén sem maradhatnak el az ilyenkor megszokott Black Friday akciók. A korábban megszokottakhoz képest azonban van egy kis változás, hiszen ezúttal két hullámban érkeznek a kedvezmények. Lássuk, milyen akciók várnak rád és mikor! 

1. Féregtelenítés finom ízű tablettával 

A cica leggyakoribb belső élősködői a bélcsatorna különböző szakaszaiban élnek. Nem szorul különösebb magyarázatra, hogy a kezeletlen és fertőzött egyedek féreg- és peteürítése veszélyezteti a többi állat egészségét, továbbá emberi megbetegedések kockázatát is hordozhatja, ezért neked is oda kell figyelned arra, hogy a féregtelenítést legalább negyedévente elvégezd cicád vagy cicáid esetében. Erre nyújt megoldást a Cestal® Cat ízesített rágótabletta, amelyről itt olvashatsz bővebben. 

Kedvezmény mértéke: 20%
Akció időtartama: 2022. november 17-22. 

Kedvezményes termék: 

2. Amikor a cicádnak fürdetésre van szüksége 

A cicád bőrének és szőrzetének általános állapota jól tükrözi az egészségét. Míg az egészségi állapot és a táplálás „belülről” befolyásolja a kedvenced bőrét, a rendszeres kozmetika és bőrápolás kívülről védi azt. Mivel bőr és a szőrzet létfontosságú funkciókat lát el, ezért érdemes odafigyelned a hétköznapi higiéniára, valamint gondoskodnod kell cicád megfelelő ápolásáról olyan rendellenességek esetén is, mint a viszketés, allergia, gombás vagy baktériumos fertőzések, zsíros, illetve korpás bőr. A DOUXO® széles termékpalettájával az imént felsorolt problémák közül mindre tartogat megoldást, ráadásul számos esetben a fürdetéssel járó káosz is megúszható a termékcsalád habjainak köszönhetően. A DOUXO® további előnye, hogy nemcsak cicák, de kutyák esetében is alkalmazható, a megújult DOUXO® S3 termékek pedig egy senki más által nem használt természetes összetevőt, az úgynevezett Ophytriumot is tartalmazzák, emellett szappan-, szulfát-, parabén-, színezék- és nanorészecskementesek, és hipoallergének, így a gazdi számára is kockázatmentesen használhatók. További információkért látogass el ide! 

Kedvezmény mértéke: 20%
Akció időtartama: 2022. november 17-22. 

Kedvezményes termékek: 

3. Bolhából elefánt 

Gondoltad volna, hogy egy apró bolhacsípésből hatalmas probléma alakulhat ki a cicádnál? Ráadásul kedvenced a hidegebb évszakokban sincs biztonságban a vérszívóktól, mivel azok képesek átvészelni a telet a lakás apró zegzugaiban. Éppen ezért érdemes egész évben védeni a cicádat a parányi élősködőktől, például Vectra® Felis rácsepegtető oldattal, amely villámgyorsan leszámol a bolhákkal, hiszen a kezelés után a bolhák 97%-a elpusztul 2 órán belül!  

Kedvezmény mértéke: 20%
Akció időtartama: 2022. november 17-22. és november 24-29. 

Kedvezményes termék: 

+1 Használd a cicák titkos nyelvét! 

Tudtad, hogy a cicáknak van egy titkos, más élőlény számára szinte észrevehetetlen „nyelve”? A testbeszédtől a hangadásig a macskád sokféle módon kommunikál. A feromonok, vagyis „illatanyagok” az egyik legfontosabb kommunikációs eszközei, amelyek főként a pofácskáján, állán, a füle előtti részen, a homlokán, a talppárnáin és az emlők körüli mirigyekben termelődnek, és különböző jelentéssel bírnak. Amikor kedvenced hozzád vagy tárgyakhoz dörgölőzik, karmolászik vagy vizeletspriccel, akkor ezeket a kémiai anyagokat használja éppen. Tudósok segítségével a cicák fermonjait már laboratóriumi körülmények között is elő lehet állítani, így gazdiként a FELIWAY® termékeknek köszönhetően te is alkalmazhatod a módszert természetes megoldásként, ha a cicád az alomtálcán kívül pisil, sokat bujkál, karmolássza a bútoraidat, fél a zajoktól, az utazástól vagy az állatorvostól, illetve ha csökken az étvágya, túl sokat tisztálkodik, vagy ha költözés előtt álltok, esetleg ha több cicád van, és nem jönnek ki jól egymással. További információért érdemes ellátogatnod az FELIWAY Blogra! 

Kedvezmény mértéke: 20%
Akció időtartama: 2022. november 24-29. 

Kedvezményes termékek: 

Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, akkor kövesd a macskABC Facebook-oldalt!

2022. november 17.

Kapcsolódó termékek

További termékek