Kutya bőrápolási kvíz

A kutyák bőre és szőrzete egyfajta védelmi vonalként szolgál, tehát különösen fontos, hogy gazdiként fokozott figyelmet fordíts kedvenced ápolására. Az alábbi kvízben összeszedtük a legfontosabb tudnivalókat a kutyák bundájáról és bőréről, illetve pár érdekességet a megfelelő ápolásról, így kiderülhet, hogy kellően felkészült vagy-e a témában. Kezdhetjük? 

1. Az alábbiakban láthatod a bőr legfontosabb funkcióit, ám a felsoroltak közül az egyik kakukktojás. Melyik lehet az?
2. A fentieken kívül a bőr a területjelölésben és a társas, illetve szexuális kommunikációban is fontos szerepet játszik. De milyen módon?
3. Hányadik leggyakoribb okai az állatorvos felkeresésének a különböző bőrproblémák?
4. Az alábbi tünetek közül egy kivételével mindegyik bőrproblémára utalhat. Melyik lehet az az egy jel, amelyik jót jelent a kutyádra nézve?
5. Körülbelül mennyi ideig tart, amíg egy új, egészséges bőrsejt megérik, és a bőrfelszín közelébe vándorol?
6. Mi az egyik legfőbb oka annak, hogy nem alkalmazhatunk embereknek szánt sampont a kutyák esetében?
7. Az Ophytrium egy különleges, természetes eredetű anyag, amely erősíti a kutyák bőrének mechanikus védvonal-funkcióját, hozzájárul a rugalmas és tartósan hidratált bőr megőrzéséhez, segít fenntartani a bőr normál mikrobiális flórájának egyensúlyát és csillapítja a bőrirritációt. Miből vonják ki ezt az anyagot?
+1 Az Ophytrium csak egyetlen kutyáknak és macskáknak szánt termékcsalád összetevői között lelhető fel, amelynek tagjai ráadásul parabén-, színezék– és nanorészecskementesek, valamint hipoallergének, így a gazdik számára is biztonságos a használatuk. Melyik ez a termékcsalád?

2021. február 17.

Kapcsolódó termékek

További termékek