5 kutyás akció, amit érdemes kihasználnod!

A Petissimo ezúttal nem csupán néhány napra korlátozza a novemberi akcióit, hanem egész hónapban 20% kedvezményt biztosít több kutyás termékre is. Az alábbi 5 készítményre mindenképp érdemes lecsapnod november 30-ig!

1. Védelem öt külső élősködő ellen egyszerre 

Tudtad, hogy akár egyetlen bolha, kullancs, igazi szúnyog, lepkeszúnyog vagy szuronyos istállólégy csípése is elég, hogy kutyád veszélyes kórokozókkal fertőződjön? A szúnyogok által terjesztett szívférgesség ráadásul egyre gyakrabban fordul elő hazánkban, és kedvenceink a hidegebb évszakokban sincsenek biztonságban a betegségtől, éppen ezért mindenképpen meg kell védened a kutyádat a támadásoktól! A Vectra® 3D egy olyan külső élősködők elleni szer, amely gyorsan hat és az összes imént felsorolt parazita ellen hatékony védelmet nyújt úgy, hogy a fenevadaknak még csak vért sem kell szívniuk! Elég, ha hozzáérnek a kutyád bundájához vagy bőréhez, és egy életre elmegy a kedvük az élősködéstől…  

Kedvezmény mértéke: 20% 

Akció időtartama: 2023. november 1-30.

Kedvezményes termék: 

2. Féregtelenítés finom ízű rágótablettával 

A kutya leggyakoribb belső élősködői a bélcsatorna különböző szakaszaiban élnek. Nem szorul különösebb magyarázatra, hogy a kezeletlen és fertőzött egyedek féreg- és peteürítése veszélyezteti a többi állat egészségét, továbbá emberi megbetegedések kockázatát is hordozhatja, ezért neked is oda kell figyelned arra, hogy a féregtelenítést legalább negyedévente elvégezd kutyád esetében. Erre nyújt megoldást a Cestal® Plus ízesített rágótabletta, amelyről itt olvashatsz bővebben. 

Kedvezmény mértéke: 20% 

Akció időtartama: 2023. november 1-30. 

Kedvezményes termék: 

3. Bőr- és szőrápolás akár fürdetés nélkül 

A kutyád bőrének és szőrzetének általános állapota jól tükrözi az egészségét. Míg az egészségi állapot és a táplálás „belülről” befolyásolja a kutyád bőrét, a rendszeres kozmetika és bőrápolás kívülről védi azt. Mivel bőr és a szőrzet létfontosságú funkciókat lát el, ezért érdemes odafigyelned a hétköznapi higiéniára, valamint gondoskodnod kell kedvenced megfelelő ápolásáról olyan rendellenességek esetén is, mint a viszketés, allergia, gombás vagy baktériumos fertőzések, zsíros, illetve korpás bőr. A DOUXO® széles termékpalettájával az imént felsorolt problémák közül mindre tartogat megoldást, ráadásul számos esetben a fürdetéssel járó káosz is megúszható a termékcsalád habjainak köszönhetően. A DOUXO® további előnye, hogy nemcsak kutyák, de macskák esetében is alkalmazható, a megújult DOUXO® S3 termékek pedig egy különleges természetes összetevőt, az úgynevezett Ophytriumot is tartalmazzák, emellett szappan-, szulfát-, parabén-, színezék- és nanorészecske mentesek, és hipoallergének, így a gazdi számára is rendkívül biztonságosak. További információkért látogass el ide! 

Kedvezmény mértéke: 20% 

Akció időtartama: 2023. november 1-30. 

Kedvezményes termékek: 

4. Kutyavitamin 

Bizonyos időszakok, élethelyzetek igencsak megviselhetik a kutyádat, ezért pótolnod kell a szervezetét támogató tápanyagokat, ásványi anyagokat és vitaminokat. Ha kedvenced épp túl van a vemhességen vagy szoptatáson, műtétből, betegségből lábadozik, növekedésben van, idősödik vagy a bundája nincs túl jó állapotban, akkor a különböző Pet Phos® termékek segíthetnek abban, hogy helyreálljon a szervezetében az egészséges egyensúly.

Kedvezmény mértéke: 20% 

Akció időtartama: 2023. november 1-30.

Kedvezményes termékek: 

5. Nyugtasd meg kedvencedet úgy, ahogy csak az anyukája tudta! 

Tudtad, hogy a kutyáknak van egy titkos, más élőlény számára szinte észrevehetetlen „nyelve”? Az anyakutya például olyan feromonokat, vagyis „illatanyagokat” termel az emlői körül található mirigyeiben, amelyek nyugalmat biztosítanak a kölykei számára, ráadásul a tanulási folyamatokat is elősegítik. Ezeket a kémiai anyagokat tudósok segítségével már laboratóriumi körülmények között is elő lehet állítani, így gazdiként az ADAPTIL®  termékeknek köszönhetően te is alkalmazhatod a módszert természetes megoldásként, ha a kutyád fél a zajoktól (mennydörgés, tűzijáték, stb.), az autózástól, a vendégektől, vagy nehezen viseli az egyedüllétet. Kiskutyák esetében pedig ezeken felül éjszakai sírás esetén és a tanulási folyamatok elősegítésére is használható. További információért érdemes ellátogatnod az ADAPTIL Blogra!

Kedvezmény mértéke: 20% 

Akció időtartama: 2023. november 1-15.

Kedvezményes termékek: 

Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, akkor kövesd a kutyABC Facebook-oldalt! 

2023. november 13.

Kapcsolódó termékek

További termékek