3 cicás Black Friday akció, ami téged is érdekelhet

A Black Friday akciók évről-évre jelentős árcsökkenést hoznak, és ez alól a Ceva cicás termékei sem képeznek kivételt. A Petissimo, az ország egyik legkedveltebb és legmegbízhatóbb webáruháza, 2020-ban november 26-29. között biztosít jelentős kedvezményeket online vásárlás esetén, mi pedig az ő ajánlataikból szemezgettünk.

1. Nyugalom a természet módszerével

Tudtad, hogy a cicáknak van egy titkos, más élőlény számára szinte észrevehetetlen „nyelve”? A testbeszédtől a hangadásig a macskád sokféle módon kommunikál. A feromonok, vagyis „illatanyagok” az egyik legfontosabb kommunikációs eszközei, amelyek főként a pofácskáján, a talppárnái közt és az emlők körüli mirigyekben termelődnek, és különböző jelentéssel bírnak. Amikor kedvenced hozzád vagy tárgyakhoz dörgölőzik, karmolászik vagy vizeletspriccel, akkor ezeket a kémiai anyagokat használja éppen. Tudósok segítségével a cicák fermonjait már laboratóriumi körülmények között is sikerült állítani, így gazdiként a FELIWAY termékeknek köszönhetően te is alkalmazhatod a módszert természetes megoldásként, ha a cicád az alomtálcán kívül pisil, sokat bujkál, karmolássza a bútoraidat, fél a zajoktól, az utazástól vagy az állatorvostól, illetve ha csökken az étvágya, túl sokat tisztálkodik, vagy ha költözés előtt álltok, esetleg ha több cicád van, és nem jönnek ki jól egymással. További információért érdemes ellátogatnod a FELIWAY Blogra!

Akció időtartama: 2020.11.26-29.

Kedvezmény mértéke: 20%

Kedvezményes termékek:

2. Féregtelenítés finom ízű tablettával 

A cica leggyakoribb belső élősködői a bélcsatorna különböző szakaszaiban élnek. Nem szorul különösebb magyarázatra, hogy a kezeletlen és fertőzött egyedek féreg- és peteürítése veszélyezteti a többi állat egészségét, továbbá emberi megbetegedések kockázatát is hordozhatja, ezért neked is oda kell figyelned arra, hogy a féregtelenítést legalább negyedévente elvégezd cicád vagy cicáid esetében. Erre nyújt megoldást a Cestal Cat ízesített rágótabletta, amelyről itt olvashatsz bővebben. 

Akció időtartama: 2020.11.26-29.

Kedvezmény mértéke: 30%

Kedvezményes termék:

3. Bőr- és szőrápolás akár fürdetés nélkül 

A cicád bőrének és szőrzetének általános állapota jól tükrözi az egészségét. Míg az egészségi állapot és a táplálás „belülről” befolyásolja a kedvenced bőrét, a rendszeres kozmetika és bőrápolás kívülről védi azt. Mivel bőr és a szőrzet létfontosságú funkciókat lát el, ezért érdemes odafigyelned a hétköznapi higiéniára, valamint gondoskodnod kell cicád megfelelő ápolásáról olyan rendellenességek esetén is, mint a viszketés, allergia, gombás vagy baktériumos fertőzések, zsíros, illetve korpás bőr. A DOUXO széles termékpalettájával az imént felsorolt problémák közül mindre tartogat megoldást, ráadásul számos esetben a fürdetéssel járó káosz is megúszható a termékcsalád habjainak köszönhetően. A DOUXO további előnye, hogy nemcsak cicák, de kutyák esetében is alkalmazható, a megújult DOUXO S3 termékek pedig egy különleges természetes összetevőt, az úgynevezett Ophytriumot is tartalmazzák, emellett szappan-, szulfát-, parabén-, színezék- és nanorészecske mentesek, és hipoallergének, így a gazdi számára is kockázatmentesen használhatók. További információkért látogass el ide!

Akció időtartama: 2020.11.26-29.

Kedvezmény mértéke: 30%

Kedvezményes termékek:

Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, akkor kövesd a macskABC Facebook-oldalt!

2020. november 24.

Kapcsolódó termékek

További termékek