Rólunk

A Ceva Csoport a világ több mint 110 országában van jelen. Gyógyászati készítményeket és megoldásokat kínálunk gazdasági haszonállatok és társállatok számára egyaránt. Magyarországi leányvállalatunk már több mint száz éve áll az állategészségügy szolgálatában, jelentős biológiai kutatási és fejlesztési tevékenységet végezve.

Az állategészségügy olyan híres úttörői kerültek szoros kapcsolatba a vállalatunk fejlődésével, mint Marek József, Aujeszky Aladár, Derzsy Domokos és Bartha Adorján. Nevüket az állatorvosok világszerte ismerik.

Mi a Ceva-nál elkötelezettek vagyunk az ember-állat kapcsolat iránt. Ennek egyik alapelve az „Egy egészség” elv (One Health Care), a másik pedig a kutyák és macskák jóléte és egészsége.

Kedvenceink egészségének megóvásán túl, nagy hangsúlyt fektetünk a bajba jutott állatok megsegítésére, és az állatvédelemre is.

Mindannyiunk szívügye a kutyák és macskák egészségének és jólétének javítása és megőrzése.

Oldalunk célja, hogy hasznos tanácsokat és információkat nyújtson a kutyák és macskák egészségének megőrzésével és a harmonikus ember-állat kapcsolat fenntartásával kapcsolatban. Oldalunk megbízható, állatorvos által írt és ellenőrzött tartalmakat kínál kutya- és macskagazdáknak a kedvencek egészségét érintő legfontosabb témákban.

Ismerd meg munkásságunkat és gondos szakértelemmel kifejlesztett termékeinket Te is!

A Ceva oldalát a www.ceva.hu linken érheted el, ahol további információt találsz cégünkről és bepillantást nyerhetsz globális tevékenységünkbe is.