4 cicás akció, amit érdemes kihasználnod!

A Petissimo ezúttal nem csupán néhány napra korlátozza a novemberi akcióit, hanem egész hónapban 20% kedvezményt biztosít több cicás termékre is. Az alábbi 4 készítményre mindenképp érdemes lecsapnod november 30-ig!

1. Féregtelenítés finom ízű rágótablettával 

A cica leggyakoribb belső élősködői a bélcsatorna különböző szakaszaiban élnek. Nem szorul különösebb magyarázatra, hogy a kezeletlen és fertőzött egyedek féreg- és peteürítése veszélyezteti a többi állat egészségét, továbbá emberi megbetegedések kockázatát is hordozhatja, ezért neked is oda kell figyelned arra, hogy a féregtelenítést legalább negyedévente elvégezd cicád esetében. Erre nyújt megoldást a Cestal® Cat ízesített rágótabletta, amelyről itt olvashatsz bővebben.

Kedvezmény mértéke: 20% 
Akció időtartama: 2023. november 1-30. 

Kedvezményes termék: 

2. Amikor a cicádnak fürdetésre van szüksége 

A cicád bőrének és szőrzetének általános állapota jól tükrözi az egészségét. Míg az egészségi állapot és a táplálás „belülről” befolyásolja a kedvenced bőrét, a rendszeres kozmetika és bőrápolás kívülről védi azt. Mivel bőr és a szőrzet létfontosságú funkciókat lát el, ezért érdemes odafigyelned a hétköznapi higiéniára, valamint gondoskodnod kell cicád megfelelő ápolásáról olyan rendellenességek esetén is, mint a viszketés, allergia, gombás vagy baktériumos fertőzések, zsíros, illetve korpás bőr. A DOUXO® széles termékpalettájával az imént felsorolt problémák közül mindre tartogat megoldást, ráadásul számos esetben a fürdetéssel járó káosz is megúszható a termékcsalád habjainak köszönhetően. A DOUXO® további előnye, hogy nemcsak cicák, de kutyák esetében is alkalmazható, a megújult DOUXO® S3 termékek pedig egy különleges természetes összetevőt, az úgynevezett Ophytriumot is tartalmazzák, emellett szappan-, szulfát-, parabén-, színezék- és nanorészecske mentesek, és hipoallergének, így a gazdi számára is kockázatmentesen használhatók. További információkért látogass el ide! 

Kedvezmény mértéke: 20% 
Akció időtartama: 2023. november 1-30. 

Kedvezményes termékek: 

3. Bolhából elefánt 

Gondoltad volna, hogy egy apró bolhacsípésből hatalmas probléma alakulhat ki a cicádnál? Ráadásul kedvenced a hidegebb évszakokban sincs biztonságban a vérszívóktól, mivel azok képesek átvészelni a telet a lakás apró zegzugaiban. Éppen ezért érdemes egész évben védeni a cicádat a parányi élősködőktől, például VECTRA® Felis rácsepegtető oldattal, amely villámgyorsan leszámol a bolhákkal, hiszen a kezelést követően a bolhák 97%-a 2 órán belül elpusztul!

Kedvezmény mértéke: 20% 
Akció időtartama: 2023. november 1-30. 

Kedvezményes termék: 

4. Használd a cicák titkos nyelvét! 

Tudtad, hogy a cicáknak van egy titkos, más élőlény számára szinte észrevehetetlen „nyelve”? A testbeszédtől a hangadásig a macskád sokféle módon kommunikál. A feromonok, vagyis „illatanyagok” az egyik legfontosabb kommunikációs eszközei, amelyek főként a pofácskáján, állán, a füle előtti részen, a homlokán, a talppárnáin és az emlők körüli mirigyekben termelődnek, és különböző jelentéssel bírnak. Amikor kedvenced hozzád vagy tárgyakhoz dörgölőzik, karmolászik vagy vizeletspriccel, akkor ezeket a kémiai anyagokat használja éppen. Tudósok segítségével a cicák fermonjait már laboratóriumi körülmények között is elő lehet állítani, így gazdiként a FELIWAY® termékeknek köszönhetően te is alkalmazhatod a módszert természetes megoldásként, ha a cicád az alomtálcán kívül pisil, sokat bujkál, karmolássza a bútoraidat, fél a zajoktól, az utazástól vagy az állatorvostól, illetve ha csökken az étvágya, túl sokat tisztálkodik, vagy ha költözés előtt álltok, esetleg ha több cicád van, és nem jönnek ki jól egymással. További információért érdemes ellátogatnod az FELIWAY Blogra!

Kedvezmény mértéke: 20% 
Akció időtartama: 2023. november 1-15.

Kedvezményes termékek: 

Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, akkor kövesd a macskABC Facebook-oldalt! 

2023. november 7.

Kapcsolódó termékek

További termékek