Jó hírünk van a bőrproblémákkal küzdő kedvenceitek számára!

Örömmel jelentjük, hogy már kaphatóak a kívül-belül megújult DOUXO® S3 samponok és habok, melyek kedvenceink bőrgyógyászati problémáira nyújtanak hatékony és biztonságos megoldást. Lássuk mi a DOUXO® S3 titka!

A DOUXO ® S3 fő hatóanyaga az Ophytrium, amely a Japán kígyószakáll gyökérgumójából kivont, tisztított, természetes összetevő. Minden DOUXO ® S3 termék parabén-, színezék– és nanorészecske MENTES. Így nem csak kedvencünk, hanem a terméket használó gazdi számára is maximális biztonságot nyújt. Hipoallergén, nyarat idéző illatuknak köszönhetően valódi élmény velük a fürdetés! Ráadásul a csomagolásuk is rendhagyó, hiszen csúszásmentesek, így vizes, samponos kézzel sem okozhat gondot a használatuk. A flakonokban található hab vagy sampon mennyiségét pedig a csomagolás oldalán található csíknál ellenőrizheted!

A DOUXO® S3 nagyszerűsége a sokszínűségében és könnyen alkalmazhatóságában rejlik: minden bőrprobléma kezelésére elérhető sampon vagy bőrön hagyható hab formulában is. Így amennyiben nehézséget és nagy felfordulást okoz számotokra a samponos fürdetés, akkor nektek a hab lesz a tökéletes választás.

De milyen esetekben ajánlott a DOUXO® S3 használata? A 4 fajta hab, illetve sampon az alábbi problémákra nyújt megoldást:

  •       DOUXO® S3 CALM: kutyák és macskák érzékeny, viszkető vagy irritált bőrének kiegészítő kezelésére
  •       DOUXO® S3 PYO: a bőr bakteriális és gombás felülfertőzéseinek kiegészítő kezelésére
  •       DOUXO® S3 SEB: zsíros vagy korpázó (seborreás) bőr esetén, eltávolítja a kellemetlen szagokat és seboregulátor hatású
  •       DOUXO® S3 CARE: hidratáló és kifésülést segítő sampon 

Ha szeretnél többet tudni a DOUXO® S3 termékekről, akkor kattints ide, ha pedig megvásárolnád valamelyiket, akkor keresd fel a Petissimo webshopját itt!

2020. augusztus 24.

Kapcsolódó termékek

További termékek