Hasznos Black Friday akciók kutyásoknak

A Petissimonál idén sem maradhatnak el az ilyenkor megszokott Black Friday akciók. A korábban megszokottakhoz képest azonban van egy kis változás, hiszen ezúttal két hullámban érkeznek a kedvezmények. Lássuk, milyen akciók várnak rád és mikor! 

1. Védelem öt külső élősködő ellen egyszerre 

Tudtad, hogy akár egyetlen bolha, kullancs, igazi szúnyog, lepkeszúnyog vagy szuronyos istállólégy csípése is elég, hogy kutyád veszélyes kórokozókkal fertőződjön? A szúnyogok által terjesztett szívférgesség ráadásul egyre gyakrabban fordul elő hazánkban, és kedvenceink a hidegebb évszakokban sincsenek biztonságban a betegségtől, éppen ezért mindenképpen meg kell védened a kutyádat a támadásoktól! A VECTRA® 3D egy olyan külső élősködők elleni szer, amely gyorsan hat és az összes imént felsorolt parazita ellen hatékony védelmet nyújt úgy, hogy a fenevadaknak még csak vért sem kell szívniuk! Elég, ha hozzáérnek a kutyád bundájához vagy bőréhez, és egy életre elmegy a kedvük az élősködéstől…  

Kedvezmény mértéke: 20% 

Akció időtartama: 2022. november 17-22. és november 24-29. 

Kedvezményes termékek: 

2. Féregtelenítés finom ízű tablettával 

A kutya leggyakoribb belső élősködői a bélcsatorna különböző szakaszaiban élnek. Nem szorul különösebb magyarázatra, hogy a kezeletlen és fertőzött egyedek féreg- és peteürítése veszélyezteti a többi állat egészségét, továbbá emberi megbetegedések kockázatát is hordozhatja, ezért neked is oda kell figyelned arra, hogy a féregtelenítést legalább negyedévente elvégezd kutyád vagy kutyáid esetében. Erre nyújt megoldást a Cestal® Plus ízesített rágótabletta, amelyről itt olvashatsz bővebben. 

Kedvezmény mértéke: 20% 

Akció időtartama: 2022. november 17-22. 

Kedvezményes termék: 

3. Bőr- és szőrápolás akár fürdetés nélkül 

A kutyád bőrének és szőrzetének általános állapota jól tükrözi az egészségét. Míg az egészségi állapot és a táplálás „belülről” befolyásolja a kutyád bőrét, a rendszeres kozmetika és bőrápolás kívülről védi azt. Mivel bőr és a szőrzet létfontosságú funkciókat lát el, ezért érdemes odafigyelned a hétköznapi higiéniára, valamint gondoskodnod kell kedvenced megfelelő ápolásáról olyan rendellenességek esetén is, mint a viszketés, allergia, gombás vagy baktériumos fertőzések, zsíros, illetve korpás bőr. A DOUXO® széles termékpalettájával az imént felsorolt problémák közül mindre tartogat megoldást, ráadásul számos esetben a fürdetéssel járó káosz is megúszható a termékcsalád habjainak köszönhetően. A DOUXO® további előnye, hogy nemcsak kutyák, de macskák esetében is alkalmazható, a megújult DOUXO® S3 termékek pedig egy különleges természetes összetevőt, az úgynevezett Ophytriumot is tartalmazzák, emellett szappan-, szulfát-, parabén-, színezék- és nanorészecskementesek, és hipoallergének, így a gazdi számára is kockázatmentesen használhatók. További információkért látogass el ide! 

Kedvezmény mértéke: 20% 

Akció időtartama: 2022. november 17-22. 

Kedvezményes termékek: 

4. Kutyavitamin 

Bizonyos időszakok, élethelyzetek igencsak megviselhetik a kutyádat, ezért pótolnod kell a szervezetét támogató tápanyagokat, ásványi anyagokat és vitaminokat. Ha kedvenced épp túl van a vemhességen vagy szoptatáson, műtétből, betegségből lábadozik, növekedésben van, idősödik vagy a bundája nincs túl jó állapotban, akkor a különböző Pet Phos® termékek segíthetnek abban, hogy helyreálljon a szervezetében az egészséges egyensúly. 

Kedvezmény mértéke: 20% 

Akció időtartama: 2022. november 17-22. 

Kedvezményes termékek: 

+1 Nyugtasd meg kedvencedet úgy, ahogy csak az anyukája tudta! 

Tudtad, hogy a kutyáknak van egy titkos, más élőlény számára szinte észrevehetetlen „nyelve”? Az anyakutya például olyan feromonokat, vagyis „illatanyagokat” termel az emlői körül található mirigyeiben, amelyek nyugalmat biztosítanak a kölykei számára, ráadásul a tanulási folyamatokat is elősegítik. Ezeket a kémiai anyagokat kutatók segítségével már laboratóriumi körülmények között is sikerült előállítani, így gazdiként az ADAPTIL® termékeknek köszönhetően te is alkalmazhatod a módszert természetes megoldásként, ha a kutyád fél a zajoktól (mennydörgés, tűzijáték, stb.), az autózástól, a vendégektől, vagy nehezen viseli az egyedüllétet. Kiskutyák esetében pedig ezeken felül éjszakai sírás esetén és a tanulási folyamatok elősegítésére is használható. További információért érdemes ellátogatnod az ADAPTIL Blogra! 

Kedvezmény mértéke: 20% 

Akció időtartama: 2022. november 24-29. 

Kedvezményes termékek: 

Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, akkor kövesd a kutyABC Facebook-oldalt! 

 

2022. november 17.

Kapcsolódó termékek

További termékek