5 kutyás Black Friday akció, ami téged is érdekelhet

Petissimo, az ország egyik legkedveltebb és legmegbízhatóbb webáruháza 2021-ben november 25-30. között Black Friday akciót tart. Éppen ezért összegyűjtöttünk öt terméket, amit érdemes megvásárolni kedvezményes áron az akció keretein belül.

1. Nyugtasd meg kedvencedet úgy, ahogy csak az anyukája tudta! 

Tudtad, hogy a kutyáknak van egy titkos, más élőlény számára szinte észrevehetetlen „nyelve”? Az anyakutya például olyan feromonokat, vagyis „illatanyagokat” termel az emlői körül található mirigyeiben, amelyek nyugalmat biztosítanak a kölykei számára, ráadásul a tanulási folyamatokat is elősegítik. Ezeket a kémiai anyagokat tudósok segítségével már laboratóriumi körülmények között is elő lehet állítani, így gazdiként az ADAPTIL® termékeknek köszönhetően te is alkalmazhatod a módszert természetes megoldásként, ha a kutyád fél a zajoktól (mennydörgés, tűzijáték, stb.), az autózástól, a vendégektől, vagy nehezen viseli az egyedüllétet. Kiskutyák esetében pedig ezeken felül éjszakai sírás esetén és a tanulási folyamatok elősegítésére is használható. További információért érdemes ellátogatnod az ADAPTIL Blogra! 

Kedvezmény mértéke: akár 30%

Kedvezményes termékek: 

2. Öt külső élősködőt egy csapásra! 

Tudtad, hogy akár egyetlen bolha, kullancs, igazi szúnyog, lepkeszúnyog vagy szuronyos istállólégy csípése is elég, hogy kutyád veszélyes kórokozókkal fertőződjön? A szúnyogok által terjesztett szívférgesség ráadásul egyre gyakrabban fordul elő hazánkban, és kedvenceink a hidegebb évszakokban sincsenek biztonságban a betegségtől, éppen ezért mindenképpen meg kell védened a kutyádat a támadásoktól! A VECTRA® 3D egy olyan külső élősködők elleni készítmény, amely gyorsan hat és az összes imént felsorolt parazita ellen hatékony védelmet nyújt úgy, hogy a fenevadaknak még csak vért sem kell szívniuk! Elég, ha hozzáérnek a kutyád bundájához vagy bőréhez, és egy életre elmegy a kedvük az élősködéstől…  

Kedvezmény mértéke: 20% 

Kedvezményes termékek: 

3. Féregtelenítés finom ízű rágótablettával

A kutya leggyakoribb belső élősködői a bélcsatorna különböző szakaszaiban élnek. Nem szorul különösebb magyarázatra, hogy a kezeletlen és fertőzött egyedek féreg- és peteürítése veszélyezteti a többi állat egészségét, továbbá emberi megbetegedések kockázatát is hordozhatja, ezért neked is oda kell figyelned arra, hogy a féregtelenítést legalább negyedévente elvégezd kutyád vagy kutyáid esetében. Erre nyújt megoldást a Cestal® Plus ízesített rágótabletta, amelyről itt olvashatsz bővebben. 

Kedvezmény mértéke: 20% 

Kedvezményes termék: 

4. Bőr- és szőrápolás akár fürdetés nélkül

A kutyád bőrének és szőrzetének általános állapota jól tükrözi az egészségét. Míg az egészségi állapot és a táplálás „belülről” befolyásolja a kutyád bőrét, a rendszeres kozmetika és bőrápolás kívülről védi azt. Mivel bőr és a szőrzet létfontosságú funkciókat lát el, ezért érdemes odafigyelned a hétköznapi higiéniára, valamint gondoskodnod kell kedvenced megfelelő ápolásáról olyan rendellenességek esetén is, mint a viszketés, allergia, gombás vagy baktériumos fertőzések, zsíros, illetve korpás bőr. A DOUXO® széles termékpalettájával az imént felsorolt problémák közül mindre tartogat megoldást, ráadásul számos esetben a fürdetéssel járó káosz is megúszható a termékcsalád habjainak köszönhetően. A DOUXO® további előnye, hogy nemcsak kutyák, de macskák esetében is alkalmazható, a megújult DOUXO® S3 termékek pedig egy különleges és egyedülálló természetes összetevőt, az úgynevezett Ophytriumot is tartalmazzák, emellett szappan-, szulfát-, parabén-, színezék- és nanorészecskementesek, és hipoallergének, így a gazdi számára is biztonságosan használhatók. További információkért látogass el ide! 

Kedvezmény mértéke: 20% 

Kedvezményes termékek: 

5. Kutyavitamin

Bizonyos időszakok, élethelyzetek igencsak megviselhetik a kutyádat, ezért pótolnod kell a szervezetét támogató tápanyagokat, ásványi anyagokat és vitaminokat. Ha kedvenced épp túl van a vemhességen vagy szoptatáson, műtétből, betegségből lábadozik, növekedésben van, idősödik vagy a bundája nincs túl jó állapotban, akkor a Pet Phos® termékek segíthetnek abban, hogy helyreálljon a szervezetében az egészséges egyensúly. 

Kedvezmény mértéke: 30% 

Kedvezményes termékek: 

Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, akkor kövesd a kutyABC Facebook-oldalt! 

2021. november 24.

Kapcsolódó termékek

További termékek