4 kutyás Black Friday akció, ami téged is érdekelhet

A Black Friday akciók évről-évre jelentős árcsökkenést hoznak, és ez alól a Ceva kutyás termékei sem képeznek kivételt. A Petissimo, az ország egyik legkedveltebb és legmegbízhatóbb webáruháza, 2020-ban november 26-29. között biztosít jelentős kedvezményeket online vásárlás esetén, mi pedig az ő ajánlataikból szemezgettünk.

1. Nyugalom a természet módszerével

Tudtad, hogy a kutyáknak van egy titkos, más élőlény számára szinte észrevehetetlen „nyelve”? Az anyakutya például olyan feromonokat, vagyis „illatanyagokat” termel az emlői körül található mirigyeiben, amelyek nyugalmat biztosítanak a kölykei számára, ráadásul a tanulási folyamatokat is elősegítik. Ezeket a kémiai anyagokat tudósok segítségével már laboratóriumi körülmények között is elő lehet állítani, így gazdiként az ADAPTIL termékeknek köszönhetően te is alkalmazhatod a módszert természetes megoldásként, ha a kutyád fél a zajoktól (mennydörgés, tűzijáték, stb.), az autózástól, a vendégektől, vagy nehezen viseli az egyedüllétet. Kiskutyák esetében pedig ezeken felül éjszakai sírás esetén és a tanulási folyamatok elősegítésére is használható. További információért érdemes ellátogatnod az ADAPTIL Blogra!

Akció időtartama: 2020.11.26-29. 

Kedvezmény mértéke: 20%

Kedvezményes termékek:

2. Féregtelenítés finom ízű tablettával

A kutya leggyakoribb belső élősködői a bélcsatorna különböző szakaszaiban élnek. Nem szorul különösebb magyarázatra, hogy a kezeletlen és fertőzött egyedek féreg- és peteürítése veszélyezteti a többi állat egészségét, továbbá emberi megbetegedések kockázatát is hordozhatja, ezért neked is oda kell figyelned arra, hogy a féregtelenítést legalább negyedévente elvégezd kutyád vagy kutyáid esetében. Erre nyújt megoldást a Cestal Plus ízesített rágótabletta, amelyről itt olvashatsz bővebben. 

Akció időtartama: 2020.11.26-29.

Kedvezmény mértéke: 30%

Kedvezményes termék:

3. Bőr- és szőrápolás akár fürdetés nélkül 

A kutyád bőrének és szőrzetének általános állapota jól tükrözi az egészségét. Míg az egészségi állapot és a táplálás „belülről” befolyásolja a kutyád bőrét, a rendszeres kozmetika és bőrápolás kívülről védi azt. Mivel bőr és a szőrzet létfontosságú funkciókat lát el, ezért érdemes odafigyelned a hétköznapi higiéniára, valamint gondoskodnod kell kedvenced megfelelő ápolásáról olyan rendellenességek esetén is, mint a viszketés, allergia, gombás vagy baktériumos fertőzések, zsíros, illetve korpás bőr. A DOUXO széles termékpalettájával az imént felsorolt problémák közül mindre tartogat megoldást, ráadásul számos esetben a fürdetéssel járó káosz is megúszható a termékcsalád habjainak köszönhetően. A DOUXO további előnye, hogy nemcsak kutyák, de macskák esetében is alkalmazható, a megújult DOUXO S3 termékek pedig egy senki más által nem használt természetes összetevőt, az úgynevezett Ophytriumot is tartalmazzák, emellett szappan-, szulfát-, parabén-, színezék- és nanorészecske mentesek, és hipoallergének, így a gazdi számára is kockázatmentesen használhatók. További információkért látogass el ide!

Akció időtartama: 2020.11.26-29.

Kedvezmény mértéke: 30%

Kedvezményes termékek:

4. Táplálékkiegészítés, amikor a kutyádnak leginkább szüksége van rá 

A vemhesség és a szoptatás nagyon megerőltető az anyakutya számára, ezért elengedhetetlen a kiegyensúlyozott táplálkozás. A növekedésben lévő kutyák esetében legalább ennyire lényeges, hogy a koruk és a felnőttkori testalakulásuk, súlyuk adta aktuális igényeiknek megfelelő táplálásban részesüljenek. Ha kedvenced házi kosztot vagy gyári felnőttkutya eleséget fogyaszt, akkor is szüksége lehet a kiegészítésre, illetve betegségből vagy műtétből lábadozó kutyád számára is fontos, hogy hozzájusson a megfelelő tápanyagokhoz, ásványi anyagokhoz és vitaminokhoz. Ilyen esetekben segít a Pet Phos Growth ízesített tabletta, amelyről itt olvashatsz bővebben! 

Akció időtartama: 2020.11.26-29. 

Kedvezmény mértéke: 30%

Kedvezményes termékek:

Ha nem szeretnél lemaradni az akciókról, akkor kövesd a kutyABC Facebook-oldalt!

2020. november 24.

Kapcsolódó termékek

További termékek