Cica kvíz II.

Ugye te is sokat tudsz a macskákról, és a cikkeinket is rendszeresen olvasod? Ha így van, gond nélkül megválaszolod majd az alábbi 10 kérdést, melyet a korábban megjelent írásainkból állítottunk össze. Ha mégis elbizonytalanodnál, akkor kattints a kérdésekben található linkekre! Kezdhetjük?

1., A képen látható macska a ’40-es évek végén szolgált a Brit Haditengerészet egyik csatahajóján, és hősies viselkedéséért, mintegy 60 évvel később ki is tüntették. Hogy hívták a kis hőst?
20161209_enkedvencem_macska_kviz_II_cikk1
2., A 19. század második felében kísérleteztek azzal, hogy macskákból postást képezzenek, ami értelemszerűen nem jött össze… Ha mégis sikerült volna, melyik országban találkozhatnál ma is cicapostásokkal?
3., A macskák ismeretlen oktanú húgyhólyaggyulladása sajnos elég gyakori jelenség, de a Feliway® Párologtató a stressz oldásával hozzájárulhat a gyógyuláshoz. Hogy hívják a betegséget röviden?
4., Japánban létezik egy sziget, ahol több macska él, mint ahány ember. Körülbelül hány cicából áll a kolónia?
5., A képen egy növény látható, melynek illata teljesen „megbolondítja” a cicákat, de mégsincs káros hatással rájuk. Melyik növényről van szó?
20161209_enkedvencem_macska_kviz_II_cikk2
6., A bőrbetegségek sajnos igen gyakran előfordulnak a cicáknál, de a DOUXO® termékcsalád, mely három alcsaládból áll, kényelmes megoldást nyújt az ilyen jellegű problémákra. Melyik alcsalád a kakukktojás?
7., A macskák egyébként is ügyes vadászok, de van egy titkos fegyverük, amiről kevesen tudnak. Mi ez a titkos fegyver?
8., 1996. március 30-án egy hős macska hihetetlen körülmények között mentette meg kölykeit a tűztől. Hol történt az eset?
9., Az ünnepek során megesik, hogy macskád olyan falatokhoz is hozzájut, melyek hasmenést okozhatnak nála. Ilyenkor jön jól a Diarsanyl® Plus paszta, mely helyreállítja a cicád bélnyálkahártyájának mucinrétegét, és pótolja az elvesztett ionokat. Mi a készítmény egyik legfontosabb hatóanyaga?
10., A cicákból sosem elég! Éppen ezért évről évre egyre több videó kerül fel róluk a YouTube-ra, de vajon meg tudod tippelni, hogy 2014-ben hány ilyen tartalmat töltöttek fel a legnagyobb videómegosztóra?

2016. december 19.

Kapcsolódó termékek

További termékek