Kutya kvíz III.

Legutóbbi kvízünk óta számtalan cikk jelent meg az enkedvencem.hu-n kutyás témában, melyekből most újra összeválogattunk 10 kérdést. Ne feledd, ha nem vagy biztos a helyes válaszban, a kérdésekben található linkeken segítségre találsz! Felkészültél? Akkor rajta!

1.      A képen látható magyar tenyésztésű skót juhász nemrégiben megnyerte az egyik legrangosabb kutyakiállítást, a Crufts Dog Show-t. Hogy hívják?
20170503_enkedvencem_skot_juhasz_cikk
2.      Tavasszal és nyáron több élősködő is fenyegeti kedvenceinket, melyek akár súlyos betegségeket is terjeszthetnek. Milyen hatású készítménnyel érdemes védekezni ellenük?
3.      Idősödő vagy műtéten átesett kutyád számára kiemelten fontos a porcvédelem. A Flexivet® Go tabletta segít, hogy kedvenced mozgásban maradjon, de vajon mi lehet a készítmény hatóanyaga?
4.      Nemrég kiderült, hogy a férfiakat jobban zavarja a kutyaugatás, mint a nőket. Hányféle ugatást kellett végighallgatnia a kísérletben résztvevő alanyoknak?
5.       Loubie, a szeretetteljes golden retriever különös módon, öleléssel dobja fel egy nagyváros lakóinak mindennapjait. Hova kellene elutaznod, hogy te is találkozhass vele?
6.       Sok kutya retteg a nyári viharoktól, de az óvintézkedéseken túl, létezik egy készítmény, mely segít a kedvenceinknek átvészelni a stresszes időszakot. Hogy hívják ezt a termékcsaládot?
7.      Az alábbi képen Freya látható, aki nem rég segített megtalálni egy eltűnt autista kisfiút Amerikában. Felismered, hogy milyen fajta a hős kutya?
20170225_enkedvencem_K9-Freya_kiemelt
8.       Egy kutatásból kiderült, hogy a kutyák is hasonló alvási ciklusokon mennek keresztül, mint mi emberek. Mely fázis során jelentkeznek az álmok?
9.       A kutyák fülének tisztítása fontos, ám kényes feladat, de a Douxo® Care fültisztítóval szerencsére gyerekjáték a művelet. Az alábbiak közül mit NEM tartalmaz a készítmény?
10.   Hollywood egyik legfoglalkoztatottabb kutyája egy border collie keverék, aki számos lenyűgöző mutatványra képes. Az alábbiak közül melyiket nem tudja megcsinálni Jumpy?

2017. június 23.

Kapcsolódó termékek

További termékek