Kutya kvíz II.

Rendszeresen olvasod a cikkeinket? Akkor biztosan nem fog gondot okozni az alábbi 10 kérdés megválaszolása, de ha megtorpannál, akkor is találsz segítséget a kérdésekben elrejtett linkeken. Induljon a kvíz!

1., A képen a világ egyik legnagyobb kutyafajtájának egy példányát láthatod. Felismered, milyen kutyáról van szó?
201601208_enkedvencem_kutya_kviz_II_cikk1
2., Néhány hónapja egy olyan hűséges akita inutól volt hangos a sajtó, aki napokig várta sürgős műtéten átesett gazdáját a kórház előtt. Hogy hívják a kutyát?
3., Ha fürdettél már kutyát, te is tudhatod, hogy az milyen felfordulással járhat. Szerencsére a Douxo® Care Tisztítóhabbal mindezt megúszhatod, ráadásul érzékeny bőrű kutyákon is alkalmazható. Mi a készítmény egyik alkotóeleme, mely komplexen támogatja a bőr védelmi rendszerét?
4., Magyar kutatók kiderítették, hogy a kutyák bizonyos szavainkat képesek dekódolni, és a hozzá társított hangsúlyt is képesek párosítani a mondandónkkal. Milyen berendezéssel vizsgálták az alanyokat?
5., Ha már szó volt a nagy kutyákról, most következzék az egyik legkisebb kutyafajta. Felismered a képről?
201601208_enkedvencem_kutya_kviz_II_cikk2
6., A szilveszteri tűzijáték a legtöbb kutyából félelmet vált ki, de az Adaptil® Nyakörv vagy az Adaptil® Párologtató természetes módon és hatékonyan csökkenti a stresszt. Hogy hívják a készítményben található feromont?
7., Jöhet egy kis matek? Ha egy újfundlandi kutya emberi években számolva 10 éves, mennyi idős kutyaévekben mérve? Egy kis segítség itt!
8., Tudtad, hogy létezik a világon kifejezetten kutyáknak szánt kiállítás? Melyik városban található?
9., Ugye veled is előfordult már, hogy a kutyádnak is adtál az ünnepi falatokból? Sajnos a szokatlan eleség akár hasmenést is kiválthat kedvencedből, de a Diarsanyl® Plus paszta szerencsére segít a problémán. Hogy hívják az ilyenkor károsodó, bélnyálkahártya felületét bevonó vékony réteget?
10., Amerikában él egy Bruno nevű kutya, aki napi 6 kilométert tesz meg csak azért, hogy tiszteletét tegye a közelben lévő városka valamennyi lakosánál, és egy kicsit elidőzzön velük. Hány éve tartja ezt a jó szokását Bruno?

2016. december 19.

Kapcsolódó termékek

További termékek