Cica kvíz III.

Legutóbbi kvízünk óta számtalan cikk jelent meg az enkedvencem.hu-n cicás témában, melyekből most újra összeválogattunk 10 kérdést. Ne feledd, ha nem vagy biztos a helyes válaszban, a kérdésekben található linkeken segítségre találsz! Indulhat a játék?

1.       A képen látható cica hihetetlen megpróbáltatáson ment keresztül, de végül életben maradt. Mi történt Poppettal?
20170212_enkedvencem_mosogep_tulelo_cikk
2.       Köztudott, hogy a macskák jól látnak a sötétben. Hogy hívják azt a szemfenéken található, tükörszerű réteget, mely segít nekik az éjszakai vadászat során?
3.       Idősödő vagy műtéten átesett cicád számára kiemelten fontos a porcvédelem. A Flexivet® Go tabletta segít, hogy kedvenced mozgásban maradjon, de vajon mi lehet a készítmény hatóanyaga?
4.       Sokan tartanak az ivartalanítástól, pedig számos előnyös hatással jár a cicákra nézve, ráadásul a kóbormacskák problémáján is enyhíthet. Mikor érdemes elvégezni a műtétet?
5.       Egy nagyszabású kísérlet során azt vizsgálták a tudósok, hogy a macskatartás okozhat-e olyan fejlődésbeli rendellenességeket a gyerekeknél, mely a felnőtt korban is problémákat okozhat. Hány évig tartott a kutatás?
6.       Sok cica fél a nyári zivataroktól, de az óvintézkedéseken túl, létezik egy készítmény, mely segít a kedvenceinknek átvészelni a stresszes időszakot. Hogy hívják ezt a termékcsaládot?
7.       Tigger, a rejtélyes macska a lakhelyétől elképesztő, 17.000 kilométeres távolságra bukkant fel. Hol található a nagy vándor otthona?
8.       A Nagy macskás felmérésből kiderült, hogy a gazdik nagy része észreveszi, ha stresszes a macskája, de mégsem tesz semmit ellene. A megkérdezettek hány százaléka nyilatkozott így?
9.       Ugye nem szoktál megfeledkezni a féregtelenítésről? A Cestal® Cat Flavour tabletta hatékony védelmet nyújt a bélrendszerben megtelepedő paraziták ellen, de időnként érdemes megismételni a kezelést. Egy felnőtt macskánál milyen rendszerességgel ajánlott a féregtelenítés?
10.   Egy szerencsétlenül járt cica a közelmúltban különleges művégtagokat kapott, így újra négy lábon járhat. Hol végezték el Pooh műtétjét?

2017. június 24.

Kapcsolódó termékek

További termékek