Cica kvíz V.

Itt az ötödik Cica kvíz! Jöjjön tehát 10 kérdés, az enkedvencem.hu-n és az feliway.hu-n megjelent korábbi írásokból! Figyelem! A kérdésekben található linkek segítséget nyújtanak, ha pedig kitöltenéd korábbi tesztjeinket is, klikk ide!

1. Egy férfi fia elvesztése után cicák megmentésében és ellátásában találta meg újra az élet értelmét, és mára már az egész házát átadta szőrös kis barátainak. Hány macskával él együtt Chris?2. A macskák a levegőbe kerülő természetes üzenetek (tudományos nevükön: feromonok) útján kommunikálnak. Ezeknek az üzeneteknek három fő csoportja van. Melyik az alábbiak közül a kakukktojás?

3. Mindenki szereti az utazást, kivéve a legtöbb macskát. Néha azonban mégis el kell magunkkal vinni kedvencünket, aki nem biztos, hogy rajong a kocsikázásért. A FELIWAY CLASSIC® Spray segíthet, hogy kedvenced nyugodtabb maradjon az állatorvos felé tartó úton vagy akár hosszabb kirándulások alkalmával is, de érdemes még az utazást megelőzően alkalmazni. Hány perccel az indulás előtt ajánlott használni a FELIWAY CLASSIC® Spray-t?

5. Az egyik internetes mémekből ismert macska nemrégiben pert nyert egy cég ellen, mely jogtalanul használta fel a nevét egy kávé népszerűsítésére. Melyik híres cicáról van szó?

4. Melyik országban található az az iskola, ahol egy osztály befogadhatott egy macskát, miután a tanárok felfedezték az állat közösségépítő erejét?

6. Fürdetés víz nélkül? Igen, ez lehetséges! Ha a kedvencünk bundájába olyan szennyeződés kerül, amelyet el szeretnénk távolítani, vagy csak szeretnénk, ha kellemes illatú lenne a bunda, akkor jól jöhet, főleg, ha meg akarjuk kímélni magunkat a karmolásoktól, macskánkat pedig a sokktól. A Douxo® Care ebben segíthet neked, de vajon milyen formában kapható?

7. Egy amerikai cég különleges vadmacskákat szelídít meg és nevel, hogy később terápiás célokra lehessen alkalmazni őket, például idős embereknél. Melyik vadon élő macskaféléről van szó?

8. A féregtelenítést nem árt komolyan venni, hiszen a bélcsatornában lakó élősködők nemcsak kedvencünket, hanem az egész családot veszélyeztetik. A féregtelenítő tabletta adagolásához melyiket kell tudnunk az alábbiak közül?

9. Ha több macskát tartasz, akkor te is tapasztalhattad már, hogy cicáid nem feltétlen jönnek ki jól egymással. A FELIWAY FRIENDS® Párologtató segíthet megoldani a konfliktusokat, de vajon mekkora területre elegendő egy készülék?

10. Az amerikai Providence városának egyik öregotthonában él egy cica, Oscar, aki különleges képességgel van megáldva. Mi ez a különleges képesség?


Ne felejtsd el leírni kommentben, hogy hány helyes válaszod volt! Klikk ide!

2018. június 7.

Kapcsolódó termékek

További termékek