Kávézó corgi rajongóknak

Gyakran olvashatunk olyan helyekről, ahol alapból nem számítanánk kisállatok társaságára, mégis könnyen összefuthatunk velük. Ilyen például a szentpétervári Téli Palota, amely most múzeumként funkcionál, de meglepő találkozás várhat ránk a gödöllői polgármesteri hivatalban is. Nem csak ilyen intézményekben bukkanhatunk szőrös kis kedvencekre, ugyanis néhány éve egyre elterjedtebbek azok a kávézók, amelyek egyben cicasimogatóként is működnek. Hasonló kutyás vendéglátóhelyekről azonban eddig keveset hallottunk… 

Talán ezt a hiányt felismerve, bár valószínűleg inkább a kutyák iránt érzett szeretete miatt hozta létre Bangkokban egyedi kávézóját egy Tanchanok Kanawaong nevű nő, aki 12 aranyos corgi társaságában várja a vendégeket. A nagy kutyabarát hírében álló Tanchanok korábban husky és golden retriever kutyák büszke tulajdonosa volt, ám miután elvesztette négylábú társait, egy újabb fajtával ismerkedett meg, amely hasonlóan vidám természetéről híres, ám sokkal kisebb testfelépítésű. Először magához vett egy corgit, majd azt követte egy újabb és egy újabb kis corgi, így jelenleg 12 corgi társaságát élvezheti.

Illetve már nem csak ő, hiszen a fent említett, „Corgi in the Garden” nevű kávézóban már mások is megtapasztalhatják a csodálatos kis teremtések sugárzó vidámságát. A kutyákkal rengeteget foglalkoznak a vendégek, ám szigorú szabályok is vonatkoznak a látogatókra. Például korlátozva van az adható jutalomfalatok mennyisége a kutyák egészségére való tekintettel, illetve a kis kedvencek legalább három alkalommal ki vannak engedve a kertbe, hogy mozogjanak és játszadozzanak egy kicsit. A vendégek egy órát lehetnek a corgik társaságában, ezután kis pihenő következik, mielőtt megérkeznének az újabb érdeklődők. A tömeg elkerülése végett időpontot is lehet foglalni, sőt, ajánlott is, hiszen az előregondolkodó vendégek előnyt élveznek a csak úgy, az utcáról betérőkkel szemben. A kutyás kikapcsolódás 11 dollárba kerül, de aki betér, biztosan nem fog csalódni a corgikban, hiszen amellett, hogy a fajta a vidám alaptermészetéről híres, a kávézóban megtalálható ebekkel még külön foglalkozik egy tréner is, aki a megfelelő viselkedésre és néhány trükkre is megtanítja őket. Íme egy kis ízelítő a hely hangulatából:

 Te ellátogatnál ebbe a kávézóba? Írd le kommentben a kutyABC Facebook-oldal posztja alá, itt!

 Forrás: kutyabarathelyek.hu
2019. október 21.