Íme a leghasznosabb magyar YouTube csatorna gazdiknak!

Az interneten számos tévhit kering a kutyákat és macskákat érintő betegségekről, és nincs könnyű helyzetben az, aki magától szeretne bővebb ismereteket szerezni a témában, ugyanis mindenhol csak szárazabbnál szárazabb, tudományos jellegű írásokba botlik. Ha már a gazdik nem kérdezik meg az állatorvost, itt van a Zállatorvos, aki rendet tesz a fejekben! 

A Zállatorvos nevű YouTube csatornát Dr. Simanovszky Zoltán hozta létre 2013-ban azzal a céllal, hogy megismertesse a gazdikkal az akkor hazánkban viszonylag újnak számító, szúnyogok által terjesztett betegséget, a szívférgességet. Animált videói humorosan, érthetően és szemléletesen mutatják be a különböző, kutyákat és macskákat érintő betegségeket, de olyan tartalmakat is készít, amelyek minket embereket, illetve egyes haszonállatokat is érintenek. A hobbinak indult elfoglaltság mára olyan sikeres lett, hogy a Zállatorvost már 140 ezernél is többen követik a legnagyobb videómegosztón. 

Biztosak vagyunk benne, hogy te is találsz számodra érdekes videókat, ezért érdemes végig böngészni a Zállatorvos tartalmait itt! De mindenek előtt szeretnénk mutatni egy kis ízelítőt az egyik legfontosabb témáról készült animáció által: 

Forrás: YouTube 
2022. május 30.

Kapcsolódó termékek

További termékek