Íme az egyik legmókásabb cica az internetről

Számos mókás cicát ismerhettünk meg, mióta elterjedtek a különböző videómegosztó és közösségi média felületek. Elég csak Grumpy Cat-re, a zsémbes macskára gondolnunk, aki az egyik legelső internetes cicasztár lett a róla készült mémeknek köszönhetően. Ha azonban nem csak egy jellegzetes küllemű cica adott, de kreatív, filmiparban dolgozó gazdik is, abból még különlegesebb végeredmény születik… 

Tibo Charroppin és kedvese Olivia Boone 2017-ben úgy döntött, hogy újabb cicát szeretne örökbe fogadni már meglévő cirmosuk, Juliette mellé. A Portlandben lakó pár szétnézett a helyi menhelyek honlapján és közösségi média oldalán, végül rátaláltak egy bolhák miatt hiányos szőrzetű macskára, aki épp vemhes volt. Nem sokkal később hat egészséges kölyöknek adott életet, akik között ott volt Lizzy is. Tibo és Olivia egyből beleszerettek a játékos, vadóc kiscicába, és hazavitték, ám ekkor még nem sejtették, milyen közös kaland vár rájuk. 

Juliette és Lizzy kapcsolata nem volt zökkenőmentes, de végül jó barátok lettek, és állandóan együtt játszottak, ám Lizzy az idő múlásával sem veszített játékosságából, gazdijai pedig számos videót készítettek arról, ahogy együtt bolondoznak. Tibonak és Oliviának feltűnt, hogy Lizzy mennyire karakteres cica, és milyen vicces lenne, ha különböző filmek ikonikus jeleneteiben szerepelne. Mivel Tibo a filmiparban dolgozik animátorként és igen jól ért a képszerkesztéshez is, bele is vágtak a jelenetek átdolgozásába amelyek középpontjába Lizzy, azaz művésznevén OwlKitty került, az eredmény pedig magáért beszél:

Nem a Titanic volt az első és egyetlen film, amibe beleszerkesztették OwlKitty-t. Szerepelt többek között a Jurassic Park, a Reszkessetek, betörők és az Indiana Jones újragondolt változatában is. A többi videót is érdemes megnézni a YouTube-on, de Instagramon is megtalálható OwlKitty.  

Ha mókásnak találtad a OwlKitty-t, oszd meg a cikket az ismerőseiddel is! 

Forrás: YouTube 
2022. szeptember 19.