Vemhesség, szoptatás, kölyökkor: amikor a kutyáknak igazán fontos a megfelelő táplálékkiegészítés

A vemhesség és a szoptatás nagyon megerőltető az anyakutya számára, ezért elengedhetetlen a kiegyensúlyozott táplálkozás. A növekedésben lévő kutyák esetében legalább ennyire lényeges, hogy a koruk és a felnőttkori testalakulásuk, súlyuk adta aktuális igényeiknek megfelelő táplálásban részesüljenek.

Vemhesség, szoptatás, növekedés, roborálás: ilyenkor segít a Pet Phos® Growth

Az A-, a D3- és a PP-vitamin, a kalcium, a foszfor, a magnézium, a jód és a mangán elengedhetetlenek a növekedéshez és a csontosodáshoz. A B-, PP és a B5-vitamin, valamint a lizin az energiaháztartásban és a fehérjeszintézisben játszik szerepet.

growth_dog_photo

 

 

Az arginin és a kolin támogatja a májműködést a növekedés és a vemhesség időszakában, valamint betegségből való lábadozás vagy fokozott igénybevétel, pl. szoptatás során. Az A-vitamin, a biotin, a cink, a linolénsav a bőr és a szőr egészségéhez szükséges.petphos_growth_dog3_940x565

Amennyiben kedvenced házi kosztot vagy gyári felnőttkutya eleséget fogyaszt, szüksége lehet a kiegészítésre. Attól függően, hogy kis-, közepes-vagy nagytestű-e, javasoljuk 1,3-as vagy 2-es kalcium-foszfor arányú termékünket. Fontos, hogy a vemhesség utolsó hetében a kutya nem kaphat Pet Phos® kiegészítést!
A növekedésben lévő kutyák esetében legalább ennyire lényeges, hogy a koruk és a felnőttkori testalakulásuk, súlyuk adta aktuális igényeiknek megfelelő táplálásban részesüljenek. Amennyiben kedvenced nem ilyen eledelt eszik, jó hatású lehet a számára a megfelelő kiegészítés.

Betegségből való lábadozás vagy más hátterű fokozott terhelésnek kitett kutyák meghálálják az időszakos, 7-14 napos kúraszerű kiegészítést.

 

Ellenállhatatlanul finom

A Pet Phos® Growth Kutya termékcsalád mindkét készítménye kiválóan szerepelt egy 2015-ös kóstoltatási teszten: a vizsgált kutyák 86%-a önként elfogyasztotta a tablettát.

A kedvenced számára optimális termék és adagolási mennyiség meghatározásában az alábbi táblázat nyújt segítséget.

Pet_Phos_Growth_Dog_adagolas

Pet Phos® termékcsalád: A táplálékkiegészítő, ami egy életen át elkísér

Élete során kutyádnak szüksége van védőoltásokra, belső és külső élősködők elleni kezelésre, továbbá kiegyensúlyozott étrendre, amely a megfelelő tápanyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat a megfelelő mennyiségben és minőségben tartalmazza.

A Pet Phos® táplálékkiegészítő család optimális kezdést biztosít a kölyökkutya számára, hogy egészséges csontozatú felnőtt válhasson belőle. Élete során számos kihívással néz szembe: vemhes lesz és szoptat, évente kétszer vedlik, esetleg betegségből lábadozik, majd öregedni kezd. A Pet Phos® a születésétől az élete végéig elkíséri őt. Jó ízének köszönhetően a kutyák túlnyomó többsége szívesen elfogyasztja.

Hogyan választhatod ki kutyád számára a megfelelő Pet Phos® készítményt?

A Pet Phos® termékcsaládnak van egy macska és egy kutya termékcsoportja, amelyeket kifejezetten a két faj eltérő igényeinek megfelelően fejlesztettünk ki. Az egyes termékek az adott faj, adott élettani állapotban jellemző szükséglete szerint tartalmaznak vitaminokat (pl. A, D, E, B, C), ásványi anyagokat (pl. vas, réz, cink, mangán, jód, szelén, magnézium, kalcium), aminosavakat (pl. taurin, arginin, metionin) és növényi kivonatokat (pl. szőlőtörköly, ginzeng).

Bővebb információt az egyes termékekről itt találsz!

2016. február 26.

Kapcsolódó termékek

További termékek