Ugye te is segítenél az árva kutyákon?

Rengetegen mondják, hogy szívesen segítenének a menhelyi kutyákon, ám közülük csak kevesen cselekszenek ténylegesen az árván maradt állatok sorsának megváltoztatásáért. Pedig a segítséghez nem is szükséges a személyes jelenlét és sok idő sem, hiszen már egyszerű adományokkal, az adónk 1%-ának felajánlásával, vagy akár egy-egy Facebook-bejegyzés megosztásával is támogathatjuk a nemes célt. Sőt, nemrégiben elindult egy kezdeményezés, amely lehetővé teszi, hogy bárhonnan, bármikor adományozhassunk a szerencsétlen kis állatok számára.

20181014_enkedvencem_kutya_vigyél_haza_CikkA Vigyél Haza Alapítvány munkatársai lassan 10 éve fáradoznak azon, hogy az Illatos úton található menhely lakói megfelelő egészségügyi ellátást kapjanak, és nagyobb esélyük legyen arra, hogy új gazdit találjanak maguknak. Munkájuk elvégzéséhez elengedhetetlen, hogy külső támogatókat szerezzenek, így nemrégiben egészen sajátos, új ötlettel álltak elő. A magát „virtuális menhelyként” definiáló szervezet a Netpincérrel karöltve idén ősztől „virtuális éttermet” nyitott, amely bárki számára könnyen elérhető, és azt a célt szolgálja, hogy a Netpincér felületén az ételek között válogató kutyabarátok egyszerűen adakozhassanak a rászoruló ebek számára. De hogyan működik ez az egész?

A netpincer.hu oldalon vagy a Netpincér alkalmazás letöltése után regisztrálhatunk, majd az elérhető éttermek listáján vagy a kereső segítségével kiválaszthatjuk a Vigyél haza! – Virtuális kutya étterem étlapját. Az étlapon tíz fogás található, melyek közül a legolcsóbb 600 forintba, míg a legdrágább 9900 forintba kerül. A válogatást mókás fantázianevekkel teszik érdekessé, amelyek igazából nem is jelölnek valódi ételeket, hiszen a kiválasztás után nem kerülnek kiszállításra. A rendeléssel „csupán” a Netpincéren keresztül, levonások nélkül támogatjuk az alapítvány munkáját, amely nehéz sorsú kutyák életminőségének javítására fordítja az általunk felajánlott összeget.

Ugye te is jó ötletnek tartod a kezdeményezést? Akkor oszd meg a kutyABC Facebook-oldal posztját itt, hogy minél több állatbaráthoz eljusson az egyszerű adományozás híre!

Forrás: 24.hu/Netpincér
2018. november 9.