Macska valóságshow

A valóságshow-k igen népszerűek a televízióban és az interneten egyaránt. A különböző válogatott szereplők mindennapjairól szóló műsorokkal kapcsolatban azonban gyakran felmerül a mesterkéltség, a túlzott megrendezettség problémája, ráadásul a szereplők sem mindig ugyanolyan szimpatikusak. A macskarajongók nagy örömére azonban létezik egy valóságshow, melyet a nap 24 órájában lehet követni, és a főszereplői természetes imádni való cicák!

Egy izlandi macskamentő társaság fejéből pattant ki az ötlet, hogy az általuk utcáról megmentett cicák életét bárki követhesse az egész világon. A híres amerikai műsor mintájára Keeping up with the Kattarshians névre keresztelt műsor főszereplője négy különböző személyiségű macska, aki egy ízlésesen berendezett babaházban lakik, melyet sok-sok kamerával szereltek fel, hogy a nézőknek többféle perspektívából is rálátásuk legyen a történésekre. A műsor készítői a valóságshow-n keresztül szeretnék felhívni a figyelmet az utcán kóborló cicák problémájára, ezzel is ösztönözve az embereket örökbefogadásra, valamint kiemelve a felelős állattartás fontosságát. De lássuk, ki is a négy szereplő:

A babaházban élő cicák mind testvérek, ám ahogy már említettük, mindegyikük egy kicsit más miatt érdekes. A Guðni nevű szőrmók talán a legbarátságosabb, és igazi (szőr)mókamester, hiszen folyamatosan ugratja a testvéreit. Ha megérkezik a vacsora ő az első, aki rárepül a finom falatokra. Stubbur az összes cica közül a legbátrabb és legeltökéltebb. Tulajdonképpen ő a „falkavezér”, annak ellenére, hogy a kezdetek kezdetén még sérülésekkel bajlódott, és valószínűleg valamilyen baleset következtében a farka is megrövidült. Bríet szintén különleges macska. Végtelenül pozitív és optimista, hiszen ha valami nem sikerül, addig próbálkozik, míg végül eléri a célját. A negyedik testvér Ronja, aki talán a legcukibb szereplő. A többiekhez képest kisebb hátrányból indult, ugyanis a megtalálásuk után a fejlődése nem úgy alakult, ahogy többieké, de egy elszánt önkéntesnek köszönhetően mostanra már egészségesen gyarapodik. Ha kíváncsi vagy a kedves kis négylábúak életére, indítsd el az alábbi élő videót, ha pedig más beállításból is megnéznéd őket, látogass el ide!

2017. szeptember 17.