Gondtalan nyugdíjas évek – kutyáknak is

Körülbelül 8 éves korban jön el az idő, amikor az emésztés hatékonysága megváltozik, a máj és a veseműködés lassul, kedvenced gyengébbé válik, röviden: már nem a régi.

A megérdemelt nyugdíjas évek: Pet Phos® Senior

A Pet Phos® Senior-ban található ásványi anyagok, vitaminok, esszenciális zsírsavak és növényi kivonatok hasznosak az idős kutya számára. Az E- és C-vitamin, szelén, mangán réz, cink, ginzeng gyökér, valamint a polifenolokban és anthocianinokban gazdag szőlőtörköly együttesen természetes antioxidáns komplexet képez, amely védi a sejtmembránt a szabadgyökök káros hatásától.

senior_dog

A tápanyagok felszívódását és hasznosulását számos vitamin és növényi kivonat segíti: a B-vitaminok és az útifű (Plantago ovata) oldható rostjai segítik a bélperisztaltikát, a frukto-oligoszacharidok (FOS) biztosítják a vastagbél-flóra egyensúlyát. Az arginin többek között segít megszabadítani a szervezetet az ammóniától. 

A vitaminok, nyomelemek és esszenciális omega-6 és omega-3 zsírsavak hozzájárulnak az egészséges bőr és szőr fennmaradásához. A ginzeng, a C-vitamin és a vas energikussá tesznek. A megfelelő mennyiségben adagolt aminosavak, vitaminok, ásványi anyagok és növényi kivonatok (ginzeng, szőlőtörköly) új energiával töltik fel hű társadat.petphos_senior_dog_940x565

Ellenállhatatlanul finom

A Pet Phos® Senior Kutya tabletta kiválóan szerepelt egy 2015-ös kóstoltatási teszten: a vizsgált kutyák 87%-a önként elfogyasztotta.

A kedvenced számára optimális adagolási mennyiség meghatározásában az alábbi táblázat nyújt segítséget.

Pet_Phos_Senior_Dog_adagolas

Pet Phos® termékcsalád: A táplálékkiegészítő, ami egy életen át elkísér

Élete során kutyádnak szüksége van védőoltásokra, belső és külső élősködők elleni kezelésre, továbbá kiegyensúlyozott étrendre, amely a megfelelő tápanyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat a megfelelő mennyiségben és minőségben tartalmazza.

A Pet Phos® táplálékkiegészítő család optimális kezdést biztosít a kölyökkutya számára, hogy egészséges csontozatú felnőtt válhasson belőle. Élete során számos kihívással néz szembe: vemhes lesz és szoptat, évente kétszer vedlik, esetleg betegségből lábadozik, majd öregedni kezd. A Pet Phos® a születésétől az élete végéig elkíséri őt. Jó ízének köszönhetően a kutyák túlnyomó többsége szívesen elfogyasztja.

Hogyan választhatod ki kutyád számára a megfelelő Pet Phos® készítményt?

A Pet Phos® termékcsaládnak van egy macska és egy kutya termékcsoportja, amelyeket kifejezetten a két faj eltérő igényeinek megfelelően fejlesztettünk ki. Az egyes termékek az adott faj, adott élettani állapotban jellemző szükséglete szerint tartalmaznak vitaminokat (pl. A, D, E, B, C), ásványi anyagokat (pl. vas, réz, cink, mangán, jód, szelén, magnézium, kalcium), aminosavakat (pl. taurin, arginin, metionin) és növényi kivonatokat (pl. szőlőtörköly, ginzeng). Bővebb információt az egyes termékekről itt találsz!

2016. február 26.