Most érdemes féregtelenítőt venni a kedvenced számára!

Ugye odafigyelsz arra, hogy legalább negyedévente elvégezd a szükséges féregtelenítést a kedvenced esetében? Mondanunk sem kell, hogy a bélcsatornában élő paraziták „kilakoltatása” mennyire fontos, hiszen nemcsak a kutyád vagy macskád egészségéről van szó, hanem a többi családtagéról is, mivel az alattomos élősködők ránk, emberekre is veszélyesek lehetnek. Érdemes tehát kihasználnod a Petissimo szeptemberi akcióját, amelynek keretein belül kedvezményesen juthatsz hozzá a kedvenced számára nélkülözhetetlen féregtelenítőhöz!

Mire kell odafigyelni?

Mielőtt bevásárolnál féregtelenítő tablettából, illetve elkezdenéd alkalmazni, érdemes megmérni a kedvenced súlyát a pontosabb adagolás érdekében. Kiskutyák esetében a 2 hetes korban megkezdett, az elválasztásig 2 hetente, majd féléves korig 4 hetente végzett féregtelenítés tekinthető ideálisnak, míg a kiscicákra ugyanez vonatkozik, csak 3 hetes kortól. Felnőtt állat esetében meghatározó a környezet, mivel a szabadban tartott kedvencek esetében nagyobb a fertőzés kockázata, de általánosságban negyedévenkénti féregtelenítést szoktak javasolni. Vemhesség esetén a kutyákat 10 nappal az ellést megelőzően, illetve az ellést követően a kölykökkel együtt érdemes kezelni, míg a cicákat csak az ellést követően, szintén a kölykökkel együtt célszerű féregteleníteni az elválasztásig. Ha több házi kedvenced is van, egyszerre végezd a féregtelenítésüket!

Ha szeretnél többet megtudni a féregtelenítésről, akkor érdemes elolvasnod a macskagazdiknak, illetve a kutyagazdiknak szánt féregtelenítési kisokosunkat!

Mi a Petissimo akciójának lényege?

A Petissimo jóvoltából szeptember 1. és 30. között a 2-t fizet 3-at vihet akció keretében három doboz Cestal Plus, illetve Cestal Cat féregtelenítő tablettát vehetsz két doboz áráért! Az előbbi kutyáknak való, míg az utóbbi macskák kezelésére alkalmas. Mindkét rágótablettáról elmondható, hogy valamennyi hazánkban előforduló bélféreg ellen hatásos, és finom ízesítése miatt nem okoz problémát az elfogyasztása.

A Petissimo webshopjának akcióját itt éred el!

Hívd fel a többi gazdi figyelmét is a féreghajtás fontosságára, és oszd meg az akciót!

2021. szeptember 6.

Kapcsolódó termékek

További termékek