Egy táplálékkiegészítő kutyáknak, amit öröm elfogyasztani

Az egészséges, fénylő szőrzethez vitaminokra, aminosavakra, ásványi anyagokra van szükség, amelyet nem feltétlenül tartalmaz kedvenced elesége.
Fényes, tömött szőrzet? Ebben segít a Pet Phos® Coat!

spaniel

A telítetlen zsírsavak elengedhetetlenek a kutyák számára. Különösen a linolénsavra van nagy szükség; hiányában a szőr fénytelenné, a bőr szárazzá válik. Az A-vitamin a hámréteg megújulásához nélkülözhetetlen. Az E-vitamin biztosítja a sejtmembrán épségét, valamint biztosítja a telítetlen zsírsavak hatékonyságát azáltal, hogy védi azokat az oxidációtól.
A B-vitaminok javítják a szőrnövekedést és a bőrtakaró szerkezetét (B2-vitamin), seborrhoea ellenes hatásúak (B6- és B5-vitamin) és biztosítják a bőr védelmét (B2-, B5-, B6- és PP vitamin). A H-vitamin nélkülözhetetlen a szőrnövekedés és a bőr egyensúlya szempontjából. A cink, a jód és a réz nyomelemek a keratin szintéziséhez, így a bőr szerkezetének és a megfelelő minőségű (fényes, tömött, telt színű) szőrzet kialakulásához szükségesek.

petphos_coat_dog_280x266

Kiállítás előtt különösen fontos, hogy a kutya hozzájusson ezekhez az összetevőkhöz. Erre a célra 3 hetes kúrát ajánlunk.

Az évenkénti kétszeri vedlés szintén nagy terhet ró az állatra, mint ahogy bőrbetegségek és szőrelváltozások esetén is igényli a támogatást a szervezet – természetesen a megfelelő oki kezelés mellett. Ezekben az esetekben 10-20 napos alkalmazást javasolunk.

Ellenállhatatlanul finom

A Pet Phos® Coat Kutya készítmény kiválóan szerepelt egy 2015-ös kóstoltatási teszten: a vizsgált kutyák 92%-a önként elfogyasztotta. Ebből adódóan a hosszabb időn keresztül szükséges, napi rendszerességű alkalmazás sem ró extra terhet Rád!

A kedvenced számára optimális adagolási mennyiség meghatározásában az alábbi táblázat nyújt segítséget.

Pet_Phos_Coat_Dog_adagolas

Pet Phos® termékcsalád: A táplálékkiegészítő, ami egy életen át elkísér

Élete során kutyádnak szüksége van védőoltásokra, belső és külső élősködők elleni kezelésre, továbbá kiegyensúlyozott étrendre, amely a megfelelő tápanyagokat, vitaminokat és ásványi anyagokat a megfelelő mennyiségben és minőségben tartalmazza.

A Pet Phos® táplálékkiegészítő család optimális kezdést biztosít a kölyökkutya számára, hogy egészséges csontozatú felnőtt válhasson belőle. Élete során számos kihívással néz szembe: vemhes lesz és szoptat, évente kétszer vedlik, esetleg betegségből lábadozik, majd öregedni kezd. A Pet Phos® a születésétől az élete végéig elkíséri őt. Jó ízének köszönhetően a kutyák túlnyomó többsége szívesen elfogyasztja.

Hogyan választhatod ki kutyád számára a megfelelő Pet Phos® készítményt?

A Pet Phos® termékcsalád egyes termékei a kutyák adott élettani állapotban jellemző szükséglete szerint tartalmaznak vitaminokat (pl. A, D, E, B, C), ásványi anyagokat (pl. vas, réz, cink, mangán, jód, szelén, magnézium, kalcium), aminosavakat (pl. taurin, arginin, metionin) és növényi kivonatokat (pl. szőlőtörköly, ginzeng). Bővebb információt az egyes termékekről itt találsz!

2018. február 12.

Kapcsolódó termékek

További termékek