5 karácsonyi ajándékötlet kutyáknak

Közeleg a karácsony, amikor együtt az egész család, és nagy izgalommal figyeljük, ahogy a másik kibontja a tőlünk kapott ajándékát. Mivel a kutyákat sokan családtagként szeretik, miért maradnának ki pont ők a meglepetésből? Összegyűjtöttünk 5 ajándékötletet, ami a kutyád számára nemcsak örömet szerez, de nagyon hasznos is lehet.

1. Kong

A kejfeljancsira hajazó, gumiból készült játék első ránézésre nem is tűnik túl érdekesnek, de a kutyák általában nagyon szeretik. A lényege, hogy a kialakított nyíláson keresztül jutalomfalatot helyezünk el a kongban, melyet a kutyáknak valahogy ki kell pofozgatniuk onnan. A játék fejleszti az ebek ügyességét, hosszú időre leköti a figyelmüket, segít abban, hogy kiélhessék vadászösztöneiket és a rágóizmait is karban tartja. Kell ennél jobb ajándék?

2. Kutyaruha

A kutyaruha előnyeiről már a téli hidegre felkészítő cikkünkben is írtunk. Rövid szőrű, lakásban tartott vagy idős kutyák számára a kutyaruha ideális megoldás arra, hogy elkerüljük a hidegben való séta utáni megbetegedéseket, ráadásul ha megfelelően kialakított darabot választasz, akkor a kedvencedet sem fogja zavarni a plusz réteg.

3. Pet box

A kutyáknak készült meglepetéscsomagokkal több legyet is üthetsz egy csapásra, hiszen a dobozokba általában többféle ajándékot is elrejtenek. A legtöbb helyen lehetőséged van arra, hogy saját magad állítsd össze a csomagot, így kutyád biztosan azokat a jutalomfalatokat, játékokat, tápokat kapja, amelyeket szeret. Persze nem muszáj pet boxokkal foglalkozó cégekhez fordulni, hiszen te magad is elkészítheted otthon az ajándékot.

4. Kutyacsoki, házi készítésű jutalomfalatok

A jutalomfalat mindig nagyszerű ajándék egy kutyának, de különleges alkalomhoz különleges finomság illik. Mivel kedvenced számára a csokoládé a benne található teobromin miatt mérgező, ezért jobb, ha külön neki készült kutyacsokival leped meg, de az interneten számos olyan recept is található, melyek segítségével otthon is elkészítheted a legfinomabb jutalomfalatokat. Mielőtt azonban hozzáfognál, érdemes kikérned állatorvosod véleményét, hogy az általad talált receptben foglalt összetevők megfelelőek-e kutyádnak.

5. ADAPTIL® Párologtató, Nyakörv és Spray

Mi lehet nagyobb ajándék a kiegyensúlyozott, nyugodt hétköznapoknál? Nem is gondolnád, hogy a kutyák viselkedését milyen sok stresszfaktor befolyásolja. Ilyen például a szilveszteri tűzijátékokkal és petárdákkal járó durrogás, mely a legtöbb eb idegeit teljesen kikészíti. Az ADAPTIL® Párologtató, Nyakörv és Spray olyan feromont tartalmaz, mely természetes úton segít kedvencednek megbirkózni a frusztráló helyzetekkel. Az ADAPTIL® készítmények működéséről itt olvashatsz bővebben.

enkedvencem-montazs-karacsony-kutyak-preview01

 

2018. december 10.

Kapcsolódó termékek

További termékek